top of page
Невидими брекети, Изпрвяне на зъбите с шини,Стоматологична клиника София

Лечението с "невидими брекети" в нашата стоматологична клиника вече е

по-достъпно за вас

Лечението с алайнери се препоръчва при леки до средни малоклузии при първи клас дефекти. Това са алайнери, изработени, за да подравнят вашите зъби, като упражняват лек натиск до постигане на желаната позиция. Освен своята безспорна стойност за естетиката, алайнерите имат и важно значение за здравето на устната кухина, тъй като могат да корегират случаи като неправилна захапка или струпване на зъби и да спомогнат за цялостно подобрение на устната хигиена. 

Алайнерите нежно и постепенно преместват вашите зъби като упражняват постоянен лек натиск върху тях. За да имате добри бързи резултати трябва да сте изцяло отдадени на лечебния процес и да носите алайнерите минимум 16 - 18 часа на ден. Вие можете да видите как ще изглеждат зъбите Ви дори преди да решите да започнете лечението. Визуализация на вашата бъдеща усмивка както и полимерни макети на зъбите могат да бъдат изработени за вас чрез компютърна програма. Само поискайте вашите мотивационни модели.

Носенето на алайнерите е комфортно, лесно и безболезнено. В началото на лечението е възможно да да имате странно усещане за първите 1-2 дена докато свикнете да ги носите, а след това просто забравяте, че са там. Почистването им също е лесно- почистват се веднъж на ден като трябва да се свалят и да се измият с четка и паста за зъби.

При започване на лечение с алайнери, ние ще направи отпечатъци на вашите горна и долна челюсти и ще ги изпрати в лабораторията за анализ и изработка.

При желание от ваша страна освен алайнери могат да бъдат изработени и мотивационни модели (макети на крайния резултат от лечението) както и видео демонстрация. На този етап вие ще бъдете уведомени колко стъпки са нужни за лечението и какви ще бъдат приблизителните време и разходи за вашето лечение. 

Цената на лечението се определя в зависимост от сложността на конкретния случай. 

Алайнерите представляват сравнително достъпно ортодонтско лечение с високо качество на конкурентна цена.

bottom of page